Om Corporateknightscapital.com

Tenker du på å ta opp lån? Planer om å refinansiere et lån du allerede har? Lurer du på hvor du får de laveste rentene? Usikker på om du kvalifiserer til å få låne?

Låneguiden vår hjelper deg med slike spørsmål. Her får du vite hvordan du går frem når du skal sammenligne bankenes tilbud.

Har du ordnet økonomi og stabil inntekt, er du vanligvis en attraktiv kunde for bankene. Under slike forhold lønner det seg aldri å hoppe på første tilbud du får. Innhenting av tilbud og sammenligning kan spare deg for mange tusen kroner.

Hvilke banker du kan henvende deg til avhenger av formålet ved lånet. For boliglån benyttes tradisjonelle sparebanker og husbanker. Skal du låne til bil, motorsykkel og andre kjøretøy finnes det en rekke spesialiserte finansieringsselskap. Lån til forbruk gir deg et bredt spekter av valgmuligheter. Her finnes det finansieringsselskap som utelukkende tilbyr forbrukslån og brukskreditt.

Nesten samtlige banker og finansieringsselskap tilbyr også refinansiering om du allerede har et låneforhold du ikke er fornøyd med. Noen ganger trenger kundene å opplåne, noen ganger refinansierer de for å få lavere renteutgifter, og noen ganger refinansierer man for av rent praktiske hensyn.

Her på denne siden finner du tipsene og rådene som kan gjøre dine låneforhold rimeligere.